Home / Politika Slavonija / HSS i Vinković zajedno na izbore

HSS i Vinković zajedno na izbore

Na današnjoj press konferenciji predsjednik Gradske organizacije HSS-a Mile Kaselj predstavio je HSS grada Đakova kao dio koalicije “Srcem za Đakovo”. Uz prisustvo većeg broja članova potvrdio je da jednoglasnom odlukom predsjedništva i Gradskog odbora HSS-a na predstojećim lokalnim izborima podržavaju dosadašnjeg gradonačelnika Zorana Vinkovića. Obrazložio je zašto je aktualni gradonačelnik njihov izbor:

      KASELJ1_0419

Istaknuo je da je HSS radom u Gradskom vijeću dao doprinos  konsolidaciji proračuna te da Grad Đakovo danas djeluje pozitivno i bez ijedne kune duga dobavljačima. Dobrom suradnjom u Gradskom vijeću zahvaljujući HSS-u smanjen je komunalni doprinos za gospodarstvo te je inicirano osnivanje novog Gradskog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam. Naglasak su stavili i na bespovratne potpore za zapošljavanje u visini od 10.000 kn te je najavljeno udvostručenje tih potpora u narednom razdoblju:

      KASELJ2_0419

Prvi sat besplatnog parkiranja uz gradsku tržnicu je bio doprinos revitalizaciji tog prostora koji planiraju u idućem mandatu natkriti. U programu najavljuju nastavak energetske obnove:

      KASELJ3_0419

“Od 2014. godine, od kada je HSS činio većinu u Gradskom vijeću, doneseno je niz odluka koje su bile usmjerene na boljitak Grada i građana te polučile izvrsne rezultate”, rekao je Kaselj.

I ovo bi vas moglo zanimati

Radovi u Đakovu i okolnim selima

Iz Ureda gradonačelnika stiglo je priopćenje o izvedenim radovima ili radovima koji su u tijeku …