Home / Gospodarstvo / Ministar Tolušić u ponedjeljak, 13.03., u radnom posjetu Vukovarsko-srijemskoj županiji

Ministar Tolušić u ponedjeljak, 13.03., u radnom posjetu Vukovarsko-srijemskoj županiji

Ministar Tomislav Tolušić boravit će u radnom posjetu Vukovarsko-srijemskoj županiji u ponedjeljak, 13. ožujka 2017. godine.

U 9:30 sati otvorit će Doručak s hrvatskih farmi u Hotelu Lav (Ul. Josipa Jurja Strossmayera 18) u Vukovaru na kojem će se predstaviti sustavi dobrovoljnog označavanja stočarskih proizvoda. Na Doručku s hrvatskih farmi biti će posluženi tradicionalni domaći poljoprivredni proizvodi s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja, te proizvodi specifični za Vukovarsko-srijemsku županiju, stoji u dopisu iz Ministarstva poljoprivrede.

U 11:00 sati sastat će se sa županom Božom Galićem i poljoprivrednim proizvođačima u Palači Srijem s kojima će razgovarati o mogućnostima razvoja poljoprivrede u Županiji i aktualnoj poljoprivrednoj problematici.

Oko 13:00 sati predviđen je posjet proizvođaču češnjaka Tomislavu Doliću u Nuštru. (Foto: otvorenje „Doručka s hrvatskih farmi“ u Opatiji, 10. ožujka)

I ovo bi vas moglo zanimati

Uspješan natjecateljski vikend Državne ergele Đakovo

Na međunarodnom zaprežnom natjecanju kategorije CAI3*-H2, koje se proteklog vikenda održalo u Rumunjskoj, natjecatelji Državne …