Home / Gospodarstvo / Otvorena ljekarna na gradskom korzu

Otvorena ljekarna na gradskom korzu

Danas, u dopodnevnim satima otvorena je se Centralna ljekarna na gradskom korzu. Otvorenju je prisustvovao Župan Osječko-baranjske županije, Vladimir Šišljagić, ravnatelj Ljekarni Osječko-baranjske županije Darko Bajto, gradonačelnik Grada Đakova, Zoran Vinković te brojni uzvanici i gosti. Ljekarna je bila zatvorena zbog preuređenja prostora. Adaptacija je trajala kraće 10 dana od zadanog roka. Prostor same ljekarne je dvostruko veći, a samim time i izbor proizvoda. Trenutno ljekarna raspolaže s oko 6.000 artikala. Ravnatelj Ljekarni Osječko-baranjske županije Darko Bajto:

      BAJTO_0503

Radno vrijeme ljekarne produženo je do 21 sat, a zajedničkim zahtjevom gradonačelnika, župana i ravnatelja ljekarni prema ministarstvu tražit će se dozvola za noćno dežurstvo ljekarne. Sam objekt već je napravljen i prilagođen za noćna dežurstva. Ljekarna nudi i dodatne besplatne cjelodnevne usluge: mjerenje tlaka, šećera, kolesterola, minerala i vitamina. Ljekarna je zadržala svoj starinski štih, ali s modernom i suvremenom opremom. Župan Osječko-baranjske županije, Vladimir Šišljagić:

      SISLJAGIC_0503

Budući da na području županije nedostaje farmaceuta, ravnatelj Ljekarni Osječko-baranjske županije je pozvao sve mlade koji se odluče studirati farmaciju da se jave jer će Ljekarne Slavonije i Baranje stipendirati sve studente s našeg područja. Ljekarne imaju i svoj novi brend: SRCE. Gradonačelnik Zoran Vinković:

      VINKOVIC_0503

SRCE će biti obilježje i zaštitni znak svih ljekarni, a đakovačka ljekarna je prva u tome.

I ovo bi vas moglo zanimati

“Želim dotaknuti nebo” večeras u Đakovu

Koprivnički visokogorac Matej Perkov ovog je ljeta u društvu četvorice prijatelja iz zagrebačkog HPD „Kapela“ …