Home / Techno svijet / Žiri GSMA-a službeno je proglasio najbolji novi smartfon na MWC-u 2017

Žiri GSMA-a službeno je proglasio najbolji novi smartfon na MWC-u 2017

GSMA, organizacija koja priređuje najveći svjetski sajam mobilnih tehnologija, Mobile World Congress, objavila je kako je žiri sastavljen od petnaest svjetskih stručnjaka za mobitela, među kojima je i predstavnik Buga, izvršni urednik Dragan Petric, odabrao najbolji novi smartfon predstavljen ovog tjedna u Barceloni.

Nagradu je – s pravom – osvojio Sony Xperia XZ Premium!

Naše prve dojmove o ovom sjajnom uređaju možete pročitati ovdje.

GSMA Glomo Award je posljednje u nizu 30 priznanja (koja stalno stižu) tijekom Mobile World Congressa 2017 za Sony Mobileov inovativni model, stoji u globalnom priopćenju koje je ovim povodom objavio proizvođač Xperije XZ Premium.

„Xperia XZ Premium je naš tehnološki najmoćniji smartphone ikada,” izjavio je Hiroki Totoki, predsjednik i izvršni direktor Sony Mobile Communicationsa. „Čast nam je što smo dobili ovo priznanje – Xperia XZ Premium dobio je pohvale od partnera operatera, medija, korisnika i od kolega iz industrije, što je dokaz naše neumorne potrage za inovacijom da bismo korisnicima pružili izvrsne proizvode i iskustva.“

„Čestitamo svim pobjednicima i nominiranima za GSMA Glomo Awards na Mobile World Congressu ovaj tjedan,“ komentirao je Michael O’Hara, direktor marketinga u GSMA. „Glomo Awards doista ističu one tvrtke i pojedince koji donose inovacije u mobilnu industriju koja se izuzetno brzo razvija. Zahvaljujemo svim sudionicima, sucima, sponzorima i partnerima što su podržali Glomo Awards 2017.“

Xperia XZ Premium ima Sonyjev novi Motion Eye sustav kamere koji omogućava napredne opcije i izvrsnu kvalitetu fotografija, kao i prvi 4K HDR zaslon na svijetu u smartphoneu (5,5 inča). Motion Eye se sposoban snimati i reproducirati 960fps Super slow motion video koji je četiri puta sporiji nego na bilo kojem drugom smartphoneu.

Xperia XZ Premium globalno će se isporučivati od kasnog proljeća 2017 – bit će  dostupan u crnoj boji i boji kroma, rekli su u Sony Mobileu. (bug.hr)

I ovo bi vas moglo zanimati

Najbolji laptopi 2017. godine

Tržište prijenosnih računala vrlo je dinamično, napučeno proizvođačima koji gotovo na tjednoj bazi izbacuju nove …