21. Osječki jesenski sajam

Od 05. do 07. listopada održava se 21. Osječki jesenski sajam na sajamskom prostoru Pampas. Na sajamskom prostoru očekuje se 200 sve redom renomiranih izlagača koji će predstavit svoje proizvode i usluge iz poljoprivrede, pčelarstva, prehrane, graditeljstva, stanovanja, obrtništva, najavljuje direktor Sajma Alen Vukašinović

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera u sklopu kojeg će se održati i nekoliko manifestacija. U petak, 5. listopada u 10.00 sati na Sajamskom prostoru Pampas upriličit će se „Medeni doručak s hrvatskih pčelinjaka“, jedinstveno događanje s ciljem promocije proizvodnje meda u Hrvatskoj, a uz med bit će ponuđeni i mlijeko, jaja, kruh i brašno s hrvatskih polja i farmi.

Uz pokroviteljstvo Osječko-baranjske županije održat će se 5. Izložba ženskog poduzetništva i 2. Izložba braniteljskog poduzetništva. Osim tvrtki, obrta i OPG- ova na sajmu sudjeluju i jedinice lokalne samouprave. Ulaz i parkiranje su besplatani, pa se očekuje i veliki broj posjetitelja, osobito što se uz redovite izložbeno-prodajne sadržaje organizira i niz pratećih događanja. Svečano otvorenje zakazano je za petak 05. listopada u 11 sati.

 

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

10 + 19 =