22-godišnjak smrtno stradao između Ivanovca i Čepina

Na području Postaje prometne policije Osijek između Ivanovca i Čepina jučer oko 16,45 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je 22-godišnjak iz Ivanovca smrtno stradao.
Do prometne nesreće došlo je način kada se vozač osobnog automobila kretao iz smjera Ivanovca prema Čepinu te je u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja sletio s kolnika, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila kojom prilikom je 22-godišnjak koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom ispao iz vozila. Vozač je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Iz policije najavljuju da će u nadolazećem vikendu provesti pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima, a prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i drugim težim prometnim prekršajima

Pogoci: 29

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

nineteen − 6 =

Vrijeme danas