Adrić: “Ovo nije samo vaš, nego je i naš grad”

Današnju konferenciju za medije nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Đakova Mirjana Adrić započela je ispred caffe bara Potkova. Naime, ovaj kafić je jedini projekt đakovačkog Poduzetničkog centra ali kako se pokazalo ni danas se ondje nije mogla popiti kava. Kafić nikada nije ni otvoren ali zaposlenih ima, istaknula je Adrić

Za sve ove aktivnosti kupljen je nedavno i automobil u vrijednosti oko 125.000 kuna. Dok se ugostitelji Đakova bore s preživljavanjem je li zadaća Grada otvarati ugostiteljske objekte i biti im konkurencija, pita se Adrić.

Pored sve kupljene imovine u vlasništvu Grada, gradonačelnik najviše voli iznajmiti prostor, u njega ulagati i opremati ga, kaže Adrić. Osvrnula se i na, kako kaže, pojačano zapošljavanje.

Ima li ovo sve skupa smisla i kad će u Poduzetničkom centru raditi netko tko je u životu nešto poduzeo i svojim se radim dokazao, kada će na red doći ostali građani koji nisu u HDZ-u, pita se Adrić. Presica se nastavila u Selcima Đakovačkim gdje su se stanovnici Nove ulice požalili na nedovršene radove u ulici.

Nakon što su se žalili rečeno im je da će se sve asfaltirati ali pitanje je kada, kaže mještanka koja je ukazala na zapušteno dječje igralište i nedostatak sadržaja za djecu.

Adrić je pozvala građane da izađu u nedjelju na izbore te i na taj način pošalju poruku “ovo nije samo vaš, nego je i naš grad”.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

sixteen + 16 =