ARLA fest počinje danas koncertom Gipsy Swing Band-a

U okviru Đakovačkog ljeta održat će se ARLA fest – festival urbane kulture, deveti po redu. Festival je to koji spaja, po već dobro provjerenom receptu, urbanu kulturu, doživljaj prirode i zvuka, a i ove godine obiluje brojnim radionicama, izložbama, glazbenim, street art, knjižvenim i edukativnim sadržajima. Festival službeno počinje danas, 20. kolovoza kada će se u Rock baru King održati koncert Gipsy Swing Banda. Marino Barišić iz đakovačke Udruge za promicanje urbane kulture, najavio je festival za Novi radio.

Program se nastavlja u četvrtak piknikom i druženjem u Strossmayerovom parku.

U petak, 23.8., također u Strossmayerovom parku, održat će se radionica Pričam ti priču – radionica za djecu koju će voditi prof. Maja Papratović i Sanja Andrić, a radionica će sadržavati čitanje priča te izradu maski i lutkica za ruke. Radionica počinje u 11 sati. Osim toga, Đakovčane očekuje i subotnji program.

Tako će Đakovčani, ali i ostali posjetitelji, sve do 25. kolovoza moći uživati u brojnim radionicama koje će se nizati u sklopu ovogodišnjeg ARLA festa. Na sva festivalska događanja, osim na radionicu kozmetike, ulaz je slobodan.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

eight − two =

Vrijeme danas