ARLA fest počinje izložbom fotografija

U okviru Đakovačkog ljeta od 2. do 25. kolovoza održavat će se ARLA fest – festival urbane kulture. Festival je to koji spaja urbanu kulturu, doživljaj prirode i zvuka, brojne radionice, izložbe, glazbene, street art, knjižvene i edukativne sadržaje, a bit će prikazana i kazališna predstava “Nema panike”.

Prvoga dana ARLA festa, u petak, 2. kolovoza, u 19:30 je izložba fotografija koju su organizirali članovi udruge, a u kojoj su sudjelovali svi mladi kreativci, fotografi do 25 godina s temom ekspresije lica. Iz Arle pozivaju zainteresirane da im se pridruže na otvorenju izložbe koja će se održati u Caffe baru Jazz s početkom u 19:30, na kojoj će biti izložene najbolje fotografije pristigle na natječaj te na taj način podrže rad ove udruge koja okuplja mlade. U popratnom dijelu programa nastupit će akustični duo Iva i Ana.

Sve do 25. kolovoza na festivalu nizat će se brojni programi – radionice, mala škola jahanja, glazbeni i drugi programi. Na sva festivalska događanja ulaz je slobodan.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

2 × five =