Besplatno turističko vođenje “Upoznaj svoju zemlju”

Foto: Bruno Colić

Povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i lokalnim turističkim zajednicama, organizira projekt „Upoznaj svoju zemlju“.

Riječ je o besplatnim turističkim vođenjima koja će se održati u više od 40 hrvatskih gradova i lokacija u kojima djeluju društva turističkih vodiča, odnosno članovi Zajednice. Konkretno, radi se o organizaciji besplatnih vođenja od strane lokalnih turističkih zajednica i turističkih vodiča u svakom gradu, a sva vođenja uz turističke vodiče počet će u isto vrijeme.

Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim posjetiteljima i turistima. Programi u svim gradovima počinju u isto vrijeme, u nedjelju, 12. siječnja 2020. godine s početkom u 12:00 sati.

U Đakovu će jednosatno turističko vođenje za sve zainteresirane građane i posjetitelje voditi licencirani turistički vodič, Nataša Šantić. Vođenje započinje okupljanjem zainteresiranih građana i posjetitelja kod spomenika biskupa J. J. Strossmayera na Strossmayerovom trgu u 12:00 sati.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

four × one =