Božićnice studentima, umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade Općine Viškovci

Općina Viškovci obaviještava redovite studente s prebivalištem na području Općine da mogu ostvariti pravo na isplatu jednokratne studentske naknade povodom božićnih blagdana u iznosu od 500,00 kn. Kako bi ostvarili svoje pravo potrebno je dostaviti osobno ili putem e-maila: opcina.viskovci1@gmail.com popunjen zahtjev uz koji je potrebno priložiti potvrdu s fakulteta o statusu redovitog studenta, presliku osobne iskaznice i OIB.

Obavještavaju se umirovljenici s prebivalištem na području Općine Viškovci, koji imaju mirovinu do 2.500,00 kuna sa svim dodacima i po svim mirovinama, da mogu ostvariti pravo na isplatu jednokratne novčane naknade povodom Božićnih blagdana u iznosu od 100,00kn. Kako bi ostvarili svoje pravo potrebno je da osobno dostave popunjen zahtjev uz koji je potrebno priložiti odrezak zadnje primljene mirovine, osobnu iskaznicu i OIB.

Također Općina Viškovci isplaćuje jednokratnu naknadu povodom Božićnih blagdana u iznosu od 100,00kn svim korisnicima zajamčene minimalne naknade s prebivalištem na području Općine. Kako bi ostvarili svoje pravo potrebno je dostaviti popunjen zahtjev uz koji je potrebno priložiti zadnji odrezak primljene zajamčene minimalne naknade, osobnu iskaznicu I OIB.

Svi zahtjevi se primaju od 12. do 20. prosinca 2019. godine.

Svi koji udovoljavaju navedenim uvjetima, uz predočenje navedene dokumentacije, moći će podići jednokratnu novčanu naknadu u prostorijama Općine Viškovci Omladinska 23, Viškovci prilikom podnošenja zahtjeva.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × 5 =

Vrijeme danas