Brojna događanja povodom programa “Zvonila su zvona katedrale naše”

Nastavlja se program obilježavanja 26.obljetnice oslobađanja vojnih objekata i formiranja 122. brigade HV pod nazivom “Zvonila su zvona katedrale naše”. Program traje cijeli mjesec rujan, rekao nam je zamjenik gradonačelnik Robert Francem:

Iduća dva dana je središnji program obljetnice:

Tako će u 11 sati u vojarni 3. Gardijske brigade Kune u Dračicama biti položeni vijenci kod spomen ploče poginulom pripadniku Željku Trbari te kod Spomenika hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu u 17:15. Obilježavanje se nastavlja u 17:30 u prostorijama Udruge veterana 122. brigade HV-a gdje će biti otvorena izložba “Đakovo u Domovinskom ratu”,  a završava se u 18 i 30 u katedrali kada će biti misno slavlje za mir i domovinu. Subotnji koncert najavljen je za 20 sati. U sklopu programa je i Festival „Obruč“ najavljuje Francem:

Dio ovogodišnjeg programa je i malonogometni turnir predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata, 17. rujna te nogometna utakmica šesnaestine kupa Hrvatske HNK Đakovo-Croatia – Istra 1961 koja je na rasporedu 20. rujna u 15:30.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ten + 3 =

Vrijeme danas