Građanska inicijativa “OŽIVIMO ĐAKOVO” MOST NL Đakovo o realizaciji projekata u gradu

Na današnjoj konferenciji za novinare gradski vijećnici izabrani na listi Most-a nezavisnih lista željeli su izvijestiti o koracima u smjeru provođenja projekata u Đakovu. Izdvojen je tako sastanak s dogradonačelnikom Antunom Galićem te s predstavnicima tvrtke LIBUSOFT gdje su predstavljena rješenja za pokretanje sustava Gradske riznice, rekao je čelnik Mosta Robert Majstorović.

Bilo je također riječi o dnevnoj bolnici, dodao je Majstorović.

Želja je je da građani Đakova mogu u prostorima Doma zdravlja napraviti dobru karidološku dijagnostiku, a kasnije kolonoskopiju i gastroskopiju. Dom zdravlja je poslao internistu na specijalizaciju iz kardiologije, rekao je Majstorović naglašavajući da će prioritet biti poticanje svih na što bržu realizaciju projekta. Također kao prioritet izdvojen je projekt Centra za poduzetništvo koji bi trebao poslužiti revitalizaciji poduzetničke djelatnosti, rekao je Mario Omazić.

U suradnji s članovima HDZ-a pokušat će se pronaći optimalno rješenje da se poduzentička djelatnost unutar grada razvije, zaključio je Majstorović.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

seventeen + 17 =