Đakovčaninu ukinuta i oduzeta vozačka dozvola

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 10 kaznenih djela od kojih izdvajamo dva kaznena djela krađa. Jučer, 13. travnja, u Osijeku, oko 20,20 sati, nepoznati počinitelj ukrao je parkirani osobni automobil vlasništvo 69-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 16 000 kuna. U periodu od 10. do 12. travnja, iz kamiona koji se nalazi parkiran između mjesta Baranjskog Petrovog Sela i Novog Bezdana, nepoznati počinitelj ukrao je više desetaka litara pogonskog goriva, zaslon kamere za vožnju, sunčane naočale i punjač mobitela. Vlasniku 49-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta oko 4000 kuna.Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljima.

Isto tako, jučer, 13. travnja, na đakovačkoj obilaznici policijski službenici zaustavili su osobni automobil s kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin. Obavljenom kontrolom utvrđeno da je 34-godišnjak upravljao osobnim automobilom bez važeće vozačke dozvole koja je temeljem rješenja Policijske postaje Đakovo ukinuta i oduzeta. Zbog prethodno evidentiranih prekršaja iz članka 199. stavka 8. „Zakona o sigurnosti prometa na cestama“ i pravomoćnih presuda Općinskog suda u Đakovu, od 34-godišnjaka je na potvrdu privremeno oduzet osobni automobil te je uhićen. Danas, 14. travnja, 34-godišnjak je uz Optužni prijedlog priveden na Općinski sud u Đakovu.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

10 + 5 =