Đakovo: Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za juniorke, juniore i kadete

Đakovo će ovoga vikenda biti grad odbojke na pijesku. Naime, u subotu i nedjelju, 19. i 20. lipnja, na terenima pokraj gradskih bazena održat će se prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za juniorke i juniore te kadete, a domaćin je Klub odbojke na pijesku “Đakovo”.

U ženskoj konkurenciji nastupit će 8 ekipa, a osim KOP Đakova i OK Đakova svoj nastup su prijavile ekipe: KOP Žnjan, KOP Siget, KOP Čakovec, KOP Retfala, HAOK Žal Banjole i AOK Osijek. U muškoj konkurenciji četiri su ekipe potvrdile nastup: KOP Zagreb, KOP Čazma, KOP Retfala i AOK Osijek. Đakovo će predstavljati dvije ekipe s ukupno 12 djevojaka.

Juniorke će utakmice grupne faze odigravati u subotu od 10 i 30 sati, a u nedjelju su planirane polufinalne utakmice, utakmica za treće mjesto te finalni dvoboj. Kadeti će svoj turnir odraditi u nedjelju gdje će četiri ekipe odigravati međusobne dvoboje. Za sve nedjeljne dvoboje osiguran je televizijske prijenose te će nedjeljni ženski program biti izravno prenošen na kanalu Sportske TV.

Foto: Facebook OK Đakovo

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

four × two =