Đakovo stiže na svjetsku kartu od 2600 lokacija koje imaju MBE Centre pružanja logističkih usluga tvrtkama i pojedincima.

Glavni klijenti MBE poslovnica su građani te mikro i mala poduzeća kojima MBE može preuzeti kompletnu brigu oko poslova logistike. Usluge koje takvi klijenti koriste su registracija adrese i najam poštanskih sandučića, prijem pošte i pošiljaka, prikup, slanje te preusmjeravanje pošiljaka, usluge grafičkog dizajna i tiska te web dizajn i video produkcija. Srednjim i velikim poduzećima MBE uglavnom pomaže poboljšati procese paketne i paletne dostave, posebnih pakiranja i mikrologistike.

OPG ste? Imate potrebu za pakiranjem vina, meda ili ostalih delicija? Nema problema, MBE vam može odraditi sve – od preuzimanja pošiljke na kućnoj adresi, do posebnog pakiranja, spremanja u kutije, adresiranja te dostave na željeno odredište. Ne morate čekati u redu! Ukoliko imate više od 5 pošiljaka dovoljno nas je nazvati na 099 487 6544 ili poslati upit na email djakovo@mbe.hr i dolazimo kod vas.

Imate web shop, ali nemate skladišni prostor i nemate vremena čekati u redu kako biste poslali paket svojim kupcu. Nema problema, MBE može za vas preuzeti dio skladištenja i isporučivanja narudžbi s vaših web shopova, a vi se možete usredotočiti na prodaju i marketing.

Zašto odabrati baš nas?
Bez čekanja u redovima jer brzo i sigurno obrađujemo sve poslovne zahtjeve. Ugled i zadovoljstvo klijenata nam je najvažnije i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete. Imamo iskustva u našem poslu jer MBE postoji od davne 1980. godine, stoga možete vjerovati dobro poznatom internacionalnom brendu.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

3 × 1 =