Đakovo: Zbog izvođenja radova prestanak isporuke vode i plina

Zbog izvođenja radova na vodopskrbnoj mreži u sklopu Aglomeracije Đakovo od sinoć na području Đakova i okolnih mjesta još uvijek nema vode. Cijelu noć ekipe su na terenu i uskoro bi trebala voda biti u svim kućanstvima, doznajemo iz Đakovačkog vodovoda.

Iz Đakovačkog vodovoda poručuju da su za građane osigurali dva punkta s pitkom vodom. Cisterne će biti od 10:30 do 15:00 sati na parkiralištu iza Male crkve te od 11:00 do 15:00 na parkiralištu kod Osnovne škole Josipa Antuna Ćonića (Sjever)


U međuvremenu u ponekim kućanstvima nestalo je i plina zbog čega su se oglasili i iz HEP-a.

,,Dana 20. listopada 2021. (srijeda) u vremenu od 8:00 do 15:00 sati izvodit će se radovi na plinskoj mreži na području đakovačkog M.O. Gabro Hes u Ulici Petra Preradovića. Poteškoće s isporukom prirodnog plina mogu osjetiti potrošači sa sljedećeg područja: Grad Đakovo (cijelokupno gradsko područje),  Piškorevci (područje cijelog naselja) I Selci Đakovački (područje cijelog naselja), Strizivojna I Soljak. “Molimo cijenjene potrošače da nas kontaktiraju na 0800 88 13 ukoliko i nakon predviđenog roka završetka radova budu imali poteškoća s isporukom prirodnog plina.”, poručuju iz HEP-a.

Pogoci: 3

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

two × one =

Vrijeme danas