Dan Općine Drenje

Općina Drenje danas obilježava svoj Dan, a s obzirom na to da se epidemiološka situacija znatno popravila moći će se to obilježiti na dostojanstven način.

Općina broji čak 12 naselja: Drenje, Kućanci Đakovački, Preslatinci, Pridvorje, Slatinik Drenjski, Paljevina, Bučje Gorjansko, Podgorje Bračevačko, Potnjani, Bračevci, Borovik i Mandićevac. Povodom Dana Općine, čestitku mještanima uputio je načelnik Slavko Dešić, koji se osvrnuo na dovršene i započete projekte, ali i budućnost Općine Drenje.

Uređena je cesta u Bračevcima, svoja vrata otvorio je Dom DVD-a u Mandićevcu, sanirano je odlagalište otpada Kosinac, nastavljeno je ulaganje u školstvo za što je najnoviji primjer osiguravanje prijevoza školskoj djeci iz Preslatinaca. Ovo je samo dio onoga što se radilo, a veliki dio sredstava za sve ovo povučen je iz fondova Europske unije. Također, europskim novcem financirani su projekti „Zaželi“ i „Zajedno u zajednici“, koji su kvalitetu života ljudi u potrebi digli na jednu puno veću razinu, istaknuo je načelnik Dešić dodavši da jednakim zanosom treba nastaviti i u budućnosti te izgraditi općinu koja će biti na ponos svakom njezinom stanovniku.

Povodom Dana Općine s početkom u 12 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj će prisustvovati i zamjenik župana Josip Miletić.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

16 − eleven =