Dan Općine Punitovci

Na današnji blagdan Presvetog Srca Isusova Općina Punitovci slavi svoj dan.
Misno slavlje u župnoj crkvi sv. Ladislava kralja u 10,30 sati predvodit će župnik dr. Đurica Pardon. Na slavlju se očekuje o čelništvo Općine, vijećnici i djelatnici Općine.
U 12 sati u Vijećnici Općine održat će se Svečana sjednica Općinskog vijeća. Povodom Dana općine Punitovci a u organizaciji KUD-a Veseli šokci su subotu, 29. Lipnja u šatoru na punitovačkom nogometnom igralištu bit će održana 5. folklorna manifestacija „Dođi milo, dođi drago“ . Svečana povorka sudionika krenut će u 18 sati od zgrade punitovačke Općine do nogometnog igrališta . Otvaranje manifestacije i folklorni program sudionika počinje u 19 sati Nastupit će MKUD „Braća Miladinov“, Osijek, KUD „Milko Cepelić, Vuka, HKUD „Sv. Ante Dretelj iz BiH, SKUD „Braća Banas“,iz Josipovca Punitovačkog , Matica slovačka, Jurjevac Punitovački, Matea Ozanjak iz Čepina i KUD „Veseli Šokci“, Punitovci
Očekuje se svečano uručenje uvezanih primjeraka Glasila „Đeram“, pojedincima, Muzeju Đakovštine, Gradskoj knjižnici Đakovo josipovačkoj školi, punitovačkoj župi, josipovačkoj i jurjevačkoj Matici slovačkoj.
Također će u sklopu manifestacije biti priređena gastro ponuda i rukotvorine udruga.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

fourteen + 10 =