Danas počinje Gastrofest Đakovačkih vezova

Ponedjeljak nam donosi novi i finalni tjedan Đakovačkih vezova koji će započeti uz Gastrofest koji traje od 1. do 4. srpnja. Posjetitelje danas, na parkiralištu iza male crkve, očekuje predstavljanje lovačkih jela – lovačkog gulaša kojeg priprema Lovački savez OBŽ-a i Lovački ured Đakovo. Program Gastrofesta za naš radio najavio je Miroslav Galić, voditelj Lovnog ureda Đakovo.

Početak Gastrofesta u vezovskom šatoru je u 19h, a u glazbenom dijelu programa nastupit će rock bendovi Kojoti i Opća Opasnost koji su na rasporedu od 20 h.

Drugi dan Gastrofesta, utorak, 2. srpnja donosi nam Fišijadu uz glazbeni dio programa na kojem će nastupiti TS Zvona i Tamburaši za dušu, dok će posjetitelji u srijedu moći uživati u đakovačkom čobancu i nastupu Klape Kampanel te TS Vranac od 20h.

U četvrtak je i zadnji dan Gastrofesta kada je na redu Kulenijada nakon koje će prisutne zabavljati TS Dyaco i Indira Forza. Početak glazbenog programa je u 20h.

Folklorni dio Đakovačkih vezova ovoga se tjedna nastavlja nastupom kulturno-umjetničkih društava u programu pod nazivom “Đakovština u pjesmi i plesu” koji je na rasporedu u utorak i srijedu s početkom u 19:30 na Trgu J. J. Strossmayera.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

ten + 9 =