Darko Banović novi ravnatelj GDCK-a Đakovo

Nakon 36 godina došlo je do promjene na čelu Gradskog društva Crvenog križa Đakovo. Naime dosadašnjeg ravnatelja Đuru Brataljenovića zamijenio je Darko Banović, iza kojega je 29 godina staža, a na čelnu funkciju društva došao je s mjesta zamjenika ravnatelja. Banović najavljuje povećanja broja obroka koji se pripravljaju u kuhinji GDCK-a Đakovo. Sada je broj pripremljenih obroka u toj kuhinji u prosjeku 150, a s obzirom na to da se na terenu pokazuje potreba, pokušat će ih se podići na 200. U planu je i postavljanje solarnih ploča na zgradu CK, a ono što posebno ističe je rad s mladima.

U ožujku je i natjecanje mladih, pa se i ovoga puta očekuje priljev novih mladih volontera koji će ostati djelovati uz Crveni križ. U planu je povećati broj cjelodnevnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi, istaknuo je Banović.

U dugoročnom planu je izgradnja većeg skladišta u što bi se, zbog većih financijskih ulaganja, trebala uključiti i šira zajednica te bi se u okviru tog projekta dislocirala i kuhinja.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

eighteen + seven =

Vrijeme danas