Demokratski HSS izlazi na lokalne izbore u Osječko-baranjskoj županiji

Najmlađa politička stranka u Hrvatskoj – Demokratski HSS, u svibnju će izaći na lokalne izbore u većini općina i gradova Osječko baranjske županije, dijelom samostalno te u koaliciji sa strankama čija su im programska načela prihvatljiva.

Demokratski HSS je nova politička opcija centra, stranka koja se biračkom tijelu želi nametnuti kao stranka razvoja visoke ljudske tolerancije i susretljivosti prema svim žiteljima i strankama svakog hrvatskog kraja. Cilj je stranke zastupati ona stajališta koja su na dobrobit svakoga čovjeka. Vratiti se izvornim načelima gdje svoje značajno mjesto iznova imaju selo, seljak, poljoprivrednik, proizvođač hrane…

Neopterećeni prošlošću, bez praznih riječi i dodvoravanja onima kojima je osobna korist na prvom mjestu žele pridonijeti osmišljavanju načina da ljudi napokon ugledaju prosperitet i ostanu u svojoj zemlji, a mladog čovjeka u Hrvatskoj može zadržati samo prosperitet.

Stoga pozivaju bivše i sadašnje članove HSS-a, sve simpatizere i iskrene poštovatelje nauka braće Stjepana i Antuna Radića da im se pridruže i u svojim sredinama ožive političko djelovanje “jer sada su nam sloga, znanje i zajedništvo najpotrebniji”, ističu iz Demokratskog HSS-a.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5 × 4 =