Dječaci Osnovne škole „Josip Kozarac“ iz Josipovca Punitovačkog izborili odlazak na Državno natjecanje Osnovnih škola u futsalu

Na županijskom natjecanju u FUTSALU, odnosno malom nogometu za dječake od 5. do 8. razreda uključenih u školska sportska društva osnovnih škola OBŽ održanom u Nastavno sportskoj dvorani u Belom Manastiru, u srijedu 19. veljače, na kojemu je zaigralo sedam ekipa pobjednici među općinskih natjecanja, dječaci Osnovne škole „Josip Kozarac“ iz Josipovca Punitovačkog uključenih u Školsko sportsko društvo „Mladost“ postali su prvaci.

Nakon izgubljene utakmice od domaćina, Osnovne škole „Dr. Dranjo Tuđman“ sa 4 : 2, uslijedila je visoka pobjeda nad školom „Vladimir Nazor“ Ferićanci sa 6 : 1 i finalna borba za prvo mjesto sa osječkom školom „Mladost“. Pobjedom od 5 : 2 josipovački dečki izborili su odlazak na državno natjecanje Osnovnih škola u futsalu.

Igrali su dječaci iz tri sela josipovačke škole, Josipovca i Jurjevca Punitovačkog i Punitovaca: Josip Hmura, Karlo Eling, Antonio Josipović, Dino Tribuljak, David Kukučka, Ivano Kanisek, Luka Baričjak, Ivano Kolarik, Filip Drga i Karlo Vavra.

Voditelj ekipe, učitelj tjelesne i zdravstvene kulture Ivan Denić u pratnji trenera početnika, odnosno pionira josipovačkog NK „Omladinac“, Igora Smolje.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

19 − four =