Djevojke josipovačke Osnovne škole “Josip Kozarac” prvakinje u OBŽ u futsalu

Na  županijskom natjecanju u FUTSALU, odnosno malom nogometu za djevojčice  školskih sportskih društava  osnovnih škola održanom u sportskoj dvorani u Valpovu u utorak 11. veljače,  pobjednice natjecanja bile su djevojčice Osnovne škole „Josip Kozarac“ Josipovca Punitovačkog.  

Prvo mjesto josipovačkoj ekipi pripalo je nakon pobjede nad ekipom škole Antunovca sa 4: 2, Ladimirevaca sa 2:0 i u finalu pobjede nad školom „Dobriša Cesarić“ iz Osijeka. Ekipu je vodio učitelj tjelesne i zdravstvene kulture josipovačke škole Ivan Denić u pratnji domara Igora Smolje.  

Za Osnovnu školu “Josip Kozarac” nastupile su: Viktoria Poljarević, Matea Henizelman, Andrea Kukučka, Anamarija Perić, Avanti Konjuh, Emina Funjak, Nika Smoljo, Katja Kuric, Viana Labak i Tihana Hulak. Prvim mjestom ekipa josipovačke škole plasirala se na državno prvenstvo u futsalu za djevojčice osnovnih škola.

Spomenimo i kako su se djevojčice josipovačke škole plasirale na županijsko natjecanje temeljem osvojenog prvog mjesta na međuopćinskom natjecanju Đakovštine 4. veljače , pobjedom nad školama: „IGK“, Đakovo, Drenje, neriješenim rezultatom sa Gorjanima i pobjedom u finalu nad Budrovcima.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

20 − 4 =