Dvodnevni Galoop festival u Đakovu će ugostiti neka od najaktualnijih imena glazbene scene

Dvodnevni Galoop festival u Đakovu će ugostiti neka od najaktualnijih imena naše glazbene scene 3. i 4. lipnja u Strossmayerovom parku. Ovaj događaj u samom srcu Slavonije već u svom prvom izdanju pozicionirao se kao jedan od najjačih domaćih rock festivala ovog ljeta.

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak 3. lipnja kada dolazi Darko Rundek praćen s Ekipom sastavljenom od vrhunskih glazbenika. Pridružuju im se kultni Pips,Chips&Videoclips, a prvog dana festivala nastupit će i riječki Jonathan.

Drugi dan, u subotu 4. lipnja, na pozornicu se penje Hladno Pivo, uz njih tu su Brkovi, punk-folk-wellness mašina, koji u sklopu „Novo Nenormalno” turneje podsjećaju na svoje hitove a pridružit će im se i sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T.

Ulaznice su u prodaji od srijede 30. ožujka na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na eventim.hr. Pojedinačna dnevna cijena ulaznica je 50 kn, a vrijedi do 30. travnja. Dan nakon za dnevne ulaznice trebat će izdvojiti 60 kn, a na dan održavanja za svaki festivalski dan trebat će izdvojiti 80 kn. Festivalske dvodnevne ulaznice u pretprodaji su 90 kn, ta cijena će vrijediti do 30. travnja, a nakon toga cijena festivalskih ulaznica iznositi 100 kn.

Koncerti su sufinancirani iz natječaja „Jer svirati se mora 2”, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

seventeen − 7 =