Udruga Amadea: Edukacija za djelatnice projekta „Zaželi – dobro svima“

U ponedjeljak, 08. ožujka 2021. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ivan započela je edukacija za djelatnice projekta „Zaželi – dobro svima“, kojeg provodi Udruga za psiho – socijalne potrebe „Amadea“.

10 djelatnica proći će programe osposobljavanja za uzgajivačice i prerađivačice ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja te program osposobljavanja cvjećar – aranžer. Edukaciju vodi prof.dr.sc. Nada Parađiković, predstojnica Katedre za povrćarstvo, cvjećarstvo, ljekovito i začinsko bilje na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku.

Projekt “Zaželi – dobro svima” ostvaruje se u okviru poziva Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II, u sklopu ESF Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”U sklopu projekta je zaposleno 10 žena pripadnica ciljane skupine koje se brinu o 76 krajnjih korisnika. Vrijednost projekta je 928.630,00 kn i u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (ESF). Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Đakovo.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

1 × 1 =