Ergela za goste iz Berlina priprema atraktivnu predstavu

U zatvorenoj jahaonici Državne ergele Đakovo u srijedu, 20. ožujka 2019. godine, s početkom u 12 sati, održat će se predstava konjičkog programa za turiste iz Njemačke, kao i za sve potencijalne goste koji žele nazočiti ovoj turističkoj atrakciji. Konji koji sudjeluju u programu lipicanske su pasmine u vlasništvu ergele Đakovo. Uz konjičku predstavu gostima će se ponuditi i dodatni sadržaji, rekla je za Novi radio Silvija Butković, viši stručni referent za turizam i marketing Državne ergele Đakovo.

Program predstave biti će prezentiran na njemačkom i hrvatskom jeziku. Predstava u trajanju od 30 minuta predstavlja glazbeno-prikazni program rada i obuke konja Državne ergele Đakovo. Prikazat će se rad jahača – kvadrila s četiri jahača i rad dvaju jahača u paru („Pas De Deux“), te program sa zapregama – zasebne točke s jednopregom, dvoprezima i četveropregom. U ergeli se nadaju kako će ovim događajem osigurati veći broj novih rezervacija gostiju koji još nisu imali prilike upoznati turističku ponudu ovoga kraja, dodaje Butković.

Tijekom svih 6 dana boravka, od 18. do 23. ožujka, bit će im predstavljene najznačajnije turističke destinacije Slavonije i Baranje, a gosti iz Berlina tijekom boravka bit će smješteni upravo u Đakovu.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

20 + fourteen =