Europska liga uličnog nogometa – Ghetto Games u Đakovu

U Đakovu će se u petak, 22. travnja, održati međunarodni sportsko-zabavni spektakl – turnir u uličnom nogometu „Ghetto Football Euro League 2022”, koji će se potom nastaviti i u nizu europskih i nogometnih metropola. Natjecanje će otvoriti upravo Đakovo, pa će se naš grad tako naći rame uz rame s europskim i nogometnim gradovima poput Amsterdama, Budimpešte, Praga, Kopenhagena, Berlina i drugih.

Čast da Đakovo bude domaćin poznatog natjecanja uločnog nogometa, možemo zahvaliti našem freestyleru Rafaelu Spajiću i njegovom dugogodišnjem promoviranju uličnog nogometa.

Natjecanje će se održati na Strossmayerovu trgu ispred katedrale, igra se u kavezu (koji je otprilike dužine 18m, te širine 10m), za natjecanje će bit spremna tri takva kaveza. Na natjecanju sudjeluju dvije dobne skupine, jedna od 16+ godine, te jedna ispod 16 godina. Također, bit će i posebna kategorija za djevojke/ žene.

Od „popratnih” (zabavnih) događaja, planira se natjecanje s najboljih 8 freestylera iz područja ovog dijela Europe – za njih će se prije održati online kvalifikacije. Također, bit će tu i natjecanje 1 protiv 1 u specijaliziranom kavezu (manjem od ostalih). Planiran je dolazak raznih sportskih sudionika, klubova, igrača te i „influencera” iz područja Slavonije i RH. Samo natjecanje će se moći pratiti uživo iz cijelog svijeta preko Live Streama, a događaj će bit ispraćen i na mnogim kanalima na društvenim mrežama.

Planiran je dolazak i raznih sportskih sudionika, klubova, igrača te „influencera“ iz područja Slavonije i RH. Natjecanje će se moći pratiti i uživo iz cijelog svijeta preko Live Streama.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

4 × 3 =