Europski tjedan na Ekonomskom i Pravnom fakultetu

Na Ekonomskom i Pravnom fakultetu u Osijeku održava se Europski tjedan. Obje su manifestacije započele u utorak, 06. svibnja svečanostima otvorenja, a nastavljene su bogatim tematskim programom.

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku Europski tjedan održava se pod nazivom „Na znanje ciljam, ovaj put biram“, a cilj je animirati studente da se u što većem broju odazovu na izbore za Europski parlament 26. svibnja. Tijekom idućih dana, studentima, ali i svim drugim zainteresiranim građanima na raspolaganju su radionice, panel rasprave, studentske debate i slični sadržaji.

Župan Ivan Anušić obratio se studentima prilikom otvorenja Europskog tjedna na Pravnom fakultetu u Osijeku koji se održava u istom terminu pod nazivom „Dani Europe“. “Važno je da mladi ljudi osvijeste važnost izlaska na izbore za zastupnike u Europskom parlamentu kao i na sve druge izbore.” – rekao je župan Ivan Anušić.

Ključ svega su projekti i Europski fondovi koji nam trebaju biti najvažniji, poručuje osječko-baranjski župan. Do kraja tjedna na fakultetima razgovarat će se i o brojnim drugim temama kao što su mobilnost studenata i Erasmus iskustva, predviđena su i natjecanja na temu Europske Unije, ali i razni zabavni sadržaji.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ten + ten =

Vrijeme danas