Galoop festival Đakovo

Neka od najaktualnijih imena naše glazbene scene gostovat će danas i sutra na dvodnevnom Galoop festivalu u Strossmayerovom parku. Ovaj događaj u samom srcu Slavonije već u svom prvom izdanju pozicionirao se kao jedan je od najjačih domaćih rock festivala ovog ljeta.

Galopiranje počinje danas, 3. lipnja, kada dolazi Darko Rundek, koji će sa svojom Ekipom sastavljenom od vrhunskih glazbenika podsjetit na svoj bogati katalog pjesama. Pridružuju im se kultni Pips,Chips&Videoclips koji će donijeti set najvećih hitova iz kompletne karijere i pokazati zašto su jedan od koncertno najtraženijih bendova. Prvog dana festivala nastupit će i riječki Jonathan, jedan od najboljih live bendova cijele regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača. Drugi dan, u subotu 4. lipnja, na pozornicu se penje Hladno Pivo, jedan od naših najvećih rock bendova koji ove godine slavi 35 godina karijere. Uz njih će u subotu nastupiti I Brkovi, punk-folk-wellness mašina, te sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T.

Ulaznice se još uvijek mogu kupiti online putem sustava Evetim, dnevna ulaznica iznosi 60kn, a festivalska za oba dana 100kn. Ulaz na koncert je od 19:30 sati. Koncerti su sufinancirani iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

two × 4 =