Građanska inicijativa “Zapamtimo Ivana Pavića”

Skupina građana grada Đakova odlučila je pokrenuti građansku inicijativu pod nazivom „Zapamtimo Ivana Pavića“ kojoj je cilj skupiti što više potpisa kako bi Ivan dobio svoj spomen u našem gradu. Nositelj ove inicijative je brat Goran Pavić. Prijedlog je da se dječje igralište kod kružnog toka u Pavićevoj ulici proglasi parkom te nosi Ivanovo ime, tj. da se proglasi Parkom Ivana Pavića.

Ivan Pavić bio je naš sugrađanin, istaknuti član đakovačkog društva te je sudjelovao u mnogim aktivnostima na području grada, pa je tako bio član Puhačkog orkestra DVD-a Đakovo, osnivač, član i tajnik Centra za razvoj i prosperitet Đakova, član Odbora za socijalnu skrb Grada Đakova, jedan od osnivača Udruge za mlade Đakovo te je sudjelovao i pomogao u radu brojnim drugim udrugama i sugrađanima.

09. srpnja 2019. godine teško je ranjen na svom radnom mjestu u Centru za socijalnu skrb Grada Đakova te je nakon deset dana teške borbe za život preminuo. Ovom inicijativom nastoji se očuvati spomen na njega, sve što je činio za svoje sugrađane i svoj grad.

Link za potpis peticije nalazi se u nastavku:

https://www.peticija24.com/gradanska_inicijativa_zapamtimo_ivana_pavica?uv=20179774&fbclid=IwAR2DC8FsNHHcn3vWLSaQsJpmecCnEkfnggVb-dnbyplgQYWsmyBCNl_RGCk

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

19 − eleven =