Gradonačelnik zapošljava…

Grad Đakovo odnosno Ured gradonačelnika izdao je natječaj za prijem u službu koja se zasniva na određeno vrijeme radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povečao.

Stoga Ured gradonačelnika zapošljava. Naime, traži se referent, javni izvršitelj, na određeno vrijeme radi obavljanja spomenutog, povećanog opsega posla.

Za ovaj posao potrebna je srednja stručna sprema upravne ili ekonomske struke, najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit te osposobljenost za rad s informatičkim programima.

U natječaju stoji i kako će se na web stranici Grada Đakova objaviti opis poslova te podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, način i vrijeme održavanja provjere znanja i sposobnosti kandidata.

Prijave na ovaj natječaj uz svu potrebnu dokumentaciju, koju možete pronaći na web stranciama grada, podnose se do 8. studenog na adresu: Grad Đakovo, Trg dr. F. Tuđmana 4, 31400, Đakovo, s naznakom “Prijava na oglas – prijam u službu na određeno vrijeme”.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

three × three =