I Muzej Đakovštine pripremio online program za Noć muzeja

Noći Muzeja, kao i svake godine, pridružuje se i Muzej Đakovštine, čiji će se program, zbog epidemioloških mjera većim dijelom prikazati virtualno. Pripremili su brojne online radionice, virtualne izložbe te video projekcije. Program počinje u 18 sati, a sadržaji će biti dostupni online putem Facebook stranice Muzeja i YouTube kanala. Više je o programu za Novi radio rekla Jelena Boras, kustosica Muzeja Đakovštine.

Svi posjetitelji će od 19 i 30 iz udobnosti vlastitog doma moći uživati i u koncertu dječjeg zbora “Librići” pod vodstvom profesorice Marijane Matijević. Za kraj je Muzej Đakovštine u suradnji s Foto-kino klubom Đakovo pripremio projekcije filmova „Izimača” i „Prvi uspon đakovačkih planinara na Triglav 1979.”

Budući da je ovogodišnja tema Noći muzeja “Između stvarnog i virtualnog”, svi posjetitelji pozvani su da i užvio posjete Muzej te pogledaju stalne postave. Ulaz u Muzej Đakovštine je tijekom Noći muzeja besplatan, uz predočenje COVID-19 potvrde i obvezno nošenje zaštitne maske.

Ovogodišnja Noć muzeja održat će se u petak 28. siječnja od 18 sati.

Pogoci: 15

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

one × five =

Vrijeme danas