I ovoga vikenda pojačane mjere u prometu

U Ulici Ante Starčevića u Đakovu 10. svibnja u 23,45 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je počinio 29-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila. Policijski službenici utvrdili su da je vozač upravljao automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,91 grama po kilogramu (promila).

U noći s 10. na 11. svibnja policijski službenici Postaje prometne policije Osijek evidentirali su šest prekršaja vozača koji su imali alkohola u krvi. Svi vozači upravljali su osobnim automobilima. Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača, 1,34 grama po kilogramu (promila) policijski službenici evidentirali su kod 56-godišnjeg hrvatskog državljanina, kojeg su zaustavili 10. svibnja na raskrižju Ulice cara Hadrijana i Ulica kralja Petra Svačića.

Obzirom da je vožnja pod utjecajem alkohola u krvi jedan od učestalih uzroka prometnim nesrećama, na području čitave PU osječko – baranjske 12. i 13. svibnja provest će se pojačane mjere u prometu usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5 × 2 =