“Imaju li Vijeća mjesnih odbora svoju svrhu?”

Danas, 20. rujna 2022. godine u 10 sati održana je konferencija za medije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, podružnice Đakovo. Temu konferencije „Imaju li Vijeća mjesnih odbora svoju svrhu?“, otvorila je predsjednica stranke Ljiljana Pološki Jurjević.

Pološki dakle, navodi da vladajući nemaju sluha za probleme Mjesnih odbora dok je predsjednica ženske inicijative HNS-a Đakovo i MO Gabro Hes Ankica Mandić, došla na čelo funkcije predsjednice za vrijeme gorućeg problema, Preradovićeve ulice.

Preradovićeva ulica dio je prošlogodišnjeg programa kao i unazad nekoliko godina, a sada se nalazimo u mjesecu rujnu u kojem se predlažu novi prioriteti i problemi MO kako bi se uvrstili u gradski proračun, podsjeća Mandić.

Vijeća mjesnih odbora su ona prva stepenica organiziranosti u jedinicama lokalne samouprave. Novi izbori na redu su u 5. mjesecu, pa je neizbježno pitanje imali li smisla trošiti novce iz proračuna za te iste izbore ako s jedne strane imamo ne funkcioniranje, a s druge strane ignoriranje spomenutih vijeća mjesnih odbora, zaključila je predsjednica Ljiljana Pološki Jurjević.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

fourteen − thirteen =

Vrijeme danas