Ivan Kočiš novi direktor Vodovoda

Na danas održanoj Skupštini gradske tvrtke Vodovod donešena je odluka o opozivu dosadašnje uprave te članova Nadzornog odbora. Razlog smjene je, kao je naveo predsjednik Skupštine Marin Mandarić, nedostatna razina povjerenja između vlasnika i Uprave. Tako je za novog direktora izabran Ivan Kočiš dipl inženjer elektrotehnike, dugogodišnji djelatnik HEP-a Đakovo. Mandarić od nove uprave očekuje:

Kočiš za početak najvaljuje analizu dosadašnjeg stanja u Vodovodu, nastavak započetih projekata ali i apliciiranje na EU fondove.

U ime Općina koje su suvlasnici Vodovoda, Grgo Lončarević podsjetio je na projekte, odvodnje i vodoopskrbe koji idu preko tvrtke Vodovod.

Mandarić je dodao kako tvrtka ima izražena potraživanja od kupaca, sportskih udruga ali i nekih gradskih tvrtki prvenstveno Univerzala koji duguje 650 tisuća kuna  uglavnom zbog potrošnje vode na Gradskim bazenima. Sada već bivši direktor Vlado Koren zahvalio se na dugogodišnjoj suradnji, napominjući kako tvrtku ostavlja u vrlo dobrom stanju.

 

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5 + 7 =