Ivana Francem – inspekcije prisilile Univerzal da nakon 5 godina ponovno počne odvoziti glomazni otpad

Donosimo priopćenje gradske vijećnice Ivane Francem o odvozu glomaznog otpada.

“Zadnjih nekoliko mjeseci svoj sam vijećnički rad usmjerila na nastojanje da svi korisnici tvrtke Univerzal napokon dobiju odvoz glomaznog otpada iz kućanstva što im zapravo, zakonski i pripada te je obveza našeg komunalca. Pravni postupci koje sam poduzela napokon su urodili plodom te su inspekcije prisilile Univerzal da nakon 5 godina ponovno počne odvoziti glomazni otpad.”

“Za sada se odvoz vrši po Mjesnim odborima. Prvi na redu je MO Kolodvor te pozivam sve građane iz tog mjesnog odbora da prijave kućanstvo za odvoz glomaznog otpada pozivom tvrtki Univerzal. Rok za prijavu je 09.05. Priča sa glomaznim otpadom ovdje ne završava, pokušat ću stvar dovesti do kraja. A dok se ne ispune sve zakonske obveze davatelja usluge, moram izraziti zadovoljstvo što su se stvari ipak pomakle s mjesta i nakon 5 godina napokon možemo glomazni otpad izvesti na ulicu”, stoji u priopćenju gradske vijećnice Ivane Francem.

UNIVERZAL ĐAKOVO – Potrebu za odvozom glomaznog otpada s kućne adrese bez naknade korisnik je obvezan iskazati putem obrasca za prijavu dostupnog na https://www.univerzal-djakovo.hr/odvoz-glomaznog-otpada/ ili telefonom na broj 099 8010 163

Hits: 12

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

19 + nineteen =