Izgradnja RDC-a u punom jeku, završetak prije ugovorenog roka

Gradilište Regionalnog distribucijskog centra za voće i povrće u Eko industrijskoj zoni Nemetin u Osijeku sa suradnicima su obišli župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak i zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin.

Izvođač radova je uveden u posao 10. ožujka ove godine, a prema do sada obavljenim radovima cijela investicija bi mogla završiti i prije ugovorenog roka od 18 mjeseci, odnosno kolovoza 2022. godine, pa postoje realni izgledi da slavonski i baranjski proizvođači jabuka i drugog voća i povrća već u jesen iduće godine svoje proizvode skladište u novom RDC-u.

Projekt je velik i vrlo bitan, a treba ojačati sve male poljoprivrednike, proizvođače voća i povrća s područja OBŽ, što mu je cilj i sigurno će tako biti. Već postoji veliki interes za RDC-e svih koji se ovdje vide u budućnosti, a kada ga dovršimo imat ćemo kvalitetan projekt koji će donijeti velike i višestruke benefite za sve žitelje naše županije, rekao je župan Ivan Anušić.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

one × 4 =