Između Vrbice i Kešinaca vozio s čak 2,54 promila u krvi

U vremenu od 24.05. do 30.05. na području policijske postaje Đakovo evidentirane su 4 prometne nesreća od kojih 3 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su 4 osobe zadobile lake tjelesne ozljede i 1 prometna nesreća s materijalnom štetom.

Dana 28.05. između Vrbice i Kešinaca, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Prometnu nesreću je uzrokovao vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola u krvi od  2,54 g/kg uslijed nepropisnog kretanja kolnikom. Također, još jedna nesreća kojoj je uzrok bio alkohol dogodila se u subotu u Đakovu, na raskrižju ulice Frankopanske, E. Kvaternika i M. Gupca u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Prometnu nesreću je uzrokovao vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola u krvi od  1,89 g/kg zbog nepoštivanja prednosti prolaska.

Iz policije najavljuju da će se Tijekom vikenda 04.06. do 06.06., a u cilju većeg nadzora prometa na cestama, na području Policijske postaje Đakovo provesti pojačane mjere usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „Četiri ubojice u prometu” . Pojačane mjere biti će usmjerene i prema vozačima motocikla, mopeda, kao i prema ponavljačima teških prometnih prekršaja.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

twenty + fourteen =

Vrijeme danas