Jaka kiša i nevrijeme jučer su pogodili Baranju

Jaka kiša i nevrijeme jučer su pogodili Baranju. Osim vatrogasnih intervencija, za sada nema dojava o većim štetama. U osječkom Centru 112 izvijestili su da su zaprimili dojave o vatrogasnim intervencijama na području Donjeg Miholjca, Belog Manastira i Valpova, a uglavnom se radilo o ispumpavanju vode iz podruma i garažnih prostora, dijelovima stambenih objekata, koji se nalaze na nižim razinama te čišćenju začepljene kanalske mreže.

Vatrogasci Donjeg Miholjca imali su jedanaest intervencija ispumpavanja podruma i garaža, vatrogasci Belog Manastira tridesetdevet intervencija ispumpavanja podruma, kanala i čišćenje cesta od mulja na području Grada Belog Manastira, uslijed obilnih oborina u kratkom vremenskom razdoblju.

Vatrogasci Valpova zabilježili su tri intervencije ispumpavanja podruma. Ista intervencija zabilježena je na području Ivanovca i Antunovca, gdje su vatrogasci u suradnji sa načelnikom Stožera CZ Općine Antunovac obavili ispumpavanje podruma i čišćenje odnosno prepumpavanje kanalske mreže na području Ivanovca i Antunovca.

Sve službe su još uvijek na terenu.

Foto: OBŽ

Pogoci: 2

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 − six =

Vrijeme danas