Javni poziv za dodjelu sredstava za potpore regionalnim i lokalnim događajima na području Osječko-baranjske županije

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije potiće turizam našeg kraja na razne načine, tako je prvi put objavila Javni poziv za potpore regionalnim i lokalnim događanjima na području Osječko-baranjske županije u 2019. godini.

Radi se o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava za događanja od regionalnog ili lokalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju, koja doprinose obogaćivanju turističkog proizvoda, produljenju turističke sezone, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa te jačanju snage brenda i stvaranju prepoznatljivog imidža Osječko-baranjske županije i šire regije Slavonije i Baranje kao turističke destinacije.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe, i to: trgovačka društva, obrti, sportski savezi, javne ustanove, ustanove u kulturi, umjetničke organizacije, jedinice lokalne i regionalne samouprave te turističke zajednice. Korisnici kandidaturu s cjelokupnom dokumentacijom mogu podnijeti Turističkoj zajednici Osječko-baranjske zaključno s 26. kolovozom 2019. godine.

Javni poziv za potpore regionalnim i lokalnim događanjima na području Osječko-baranjske županije u 2019. godini odnosi se na događaje koji se realiziraju od 4. rujna do 31. prosinca 2019.

Javni poziv i cjelokupnu dokumentaciju možete pronaći na domeni nove internetske stranice Visit Slavonija Baranja (ostali segmenti stranice su još u izradi): https://visitslavoniabaranja.com/.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

thirteen + eighteen =