“Kako postati i opstati kao poduzetnik/ica?” – predavanje u Ekonomskoj školi

“Kako postati i opstati kao poduzetnik/ica?” naziv je predavanja koje će se održati u četvrtak, 5. ožujka, povodom Dana otvorenih vrata Ekonomske škole Braća Radić“ zajedno u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena te Gradskom knjižnicom i čitaonicom Đakovo. Predavanje će za učenike škole, ali i za sve zainteresirane mlade, održati članice Međunarodne mreže poslovnih žena. Među njima je i predsjednica, Ivana Radić, koja je u razgovoru za Novi radio pojasnila s kojim ciljem je predavanje organizirano.

Predavanje će, osim Ivane Radić, održati i Aleksandra Carvalho, vlasnica računovodstvenog servisa, Marija Trnjanac, direktorica servisa za čišćenje, Mara Majstorović iz Vinkovaca iz svijeta marketinga, Mirjana Petković koja se bavi osobnim rastom i ravojem te Vesna Ljubičić iz Osijeka vlasnica trgovine bioorganskim proizvodima.

Članice Međunarodne mreže poslovnih žena predstaviti će svoj poduzetnički put, ispričati svoje poduzetničke priče, pokazati sve ljepote i zamke poduzetništva, ali i poručiti mladima da ne idu iz Hrvatske.

Predavanje je, osim učenicima Ekonomske škole, namijenjeno i svim zainteresiranima koji žele saznati nešto više o svijetu poduzetništva. Održat će se u četvrtak 5. ožujka u knjižnici Ekonomske škole s početkom u 10:40 sati. Broj mjesta je ograničen.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

thirteen + nineteen =