Kedveš posjetio učenike PŠ Široko Polje

Prošli je petak na satu razrednika u petom razredu PŠ Široko Polje bilo zanimljivo. Učenici i razrednica Senka Klemen u goste su pozvali  bivšeg učenika  škole Andreja  Kedveša. „O Andrejevim se uspjesima zna jako puno, ali mi smo Andreja htjeli vidjeti u školskoj klupi u kojoj je nekada sjedio i popričati s njim o njegovim trenutnim uspjesima te uspomenama koje ga vežu uz školske dane“ rekla je razrednica Klemen. Iako je Andrej najbolji sportaš grada Đakova i sportaš svjetskog glasa, iz Širokog Polja poručili su da su se uvjerili da je ostao vrlo jednostavan, pristupačan, simpatičan i drag.

Kickboxing nije bio njegov prvi izbor, već je kao i većina dječaka počeo trenirati nogomet, no ubrzo je shvatio da to nije sport za njega. U sedam godina, koliko se ovim sportom bavi, obišao je gotovo sve europske zemlje tebio i u Kini i Rusiji. Andrej je učenicima pričao o pripremama za meč, važnosti zdrave prehrane i o kickboxingu kao borilačkoj vještini koja nema veze s nasiljem. Osnovne se škole, profesora i prijatelja rado sjeća, a najljepše uspomene ima na satove tjelesnog odgoja i vrijeme koje je s prijateljima provodio na školskom igralištu.

Andrej je učenicima priredio i posebno iznenađenje jer je sa sobom ponio i borilačke rukavice koje su obukli i djevojčice i dječaci pa im je Andrej pokazao nekoliko zanimljivih poteza u kojima su se bolje pokazale djevojčice.  Na kraju su se zahvalili Andreju što ih je posjetio, poželjeli mu puno sreće i uspjeha te ga pozvali da ih posjeti još koji put, doznajemo od razrednice Klemen.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

one × two =

Vrijeme danas