Koncert “Belomanastirski ansambl harmonika & gosti”

“Belomanastirski ansambl harmonika & gosti i Zbor Osnovne glazbene škole pri OŠ “Ivan Goran Kovačić” Đakovo” održat će koncert u petak, 6. ožujka, u Dvorani biskupa Antuna Mandića pri Središnjoj nadbiskupijskoj i fakultetskoj knjižnici (Katolički bogoslovni fakultet).

Treću godinu zaredom Belomanastirski ansambl harmonika nastupa u našem gradu. Nakon dva valentinovska, ovoga će nas puta počastiti koncertom za Dan žena. Belomanastirski ansambl harmonika aktivan je već više od 10 godina, a čine ga Gabriela Feher, Kornelija Pacanović Zvečevac, Lidija Šumiga, Vladimir Kedmenec, Samir Jurčec i Davorin Bubalović. Na ovom će im se koncertu pridružiti i gosti: Zorislav Krušić (bubnjevi), Andrea Feher (klavijature) i Marijana Matijević (sopran).

Uz njih će nastupiti i Zbor Osnovne glazbene škole pri OŠ “I. G. Kovačić” Đakovo koji vodi maestra Marijana Matijević i koji je ovjenčan brojnim nagradama na zborskim natjecanjima. Koncertom se ujedno obilježava i 20. obljetnica Osnovne glazbene škole. Ulaz je slobodan.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

five × five =

Vrijeme danas