Krađe i prijevare na području Đakovštine

Nesvakidašnji slučaj prijevare dogodio se na području Đakovštine, a počinio ga je, sumnja se nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 42-godišnji hrvatski državljanin. Sve se dogodilo još u lipnju 2017. godine, kada je predsjednik jednog nogometnog kluba s područja Đakovštine dogovorio s 42-godišnjakom da će tiskati brojeve na nogometne dresove. Predsjednik kluba dao mu je predujam od nekoliko tisuća kuna, a dogovorio je da će dati još nekoliko tisuća kuna za druge odjevne predmete. Nekoliko dana kasnije 42-godišnjak je preuzeo i ostatak novca te dresove, ali dogovoreni posao nije obavio. Zbog svega “zaradio” je kaznenu prijavu koju nadležnom državnom odvjetništvu protiv njega podnosi policija.

Iz policijskog izvještaja izdvajamo i da je u prijepodnevnim satima 30. travnja, nepoznati je počinitelj ušao u dvorište obiteljske kuće u Đakovu, provalio u osobni automobil i ukrao više stotina kuna i bankovnu karticu.

Razotkiven je i počinitelj kaznenog djela iz travnja. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 38-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Tijekom travnja 38-godišnjak je provalio u prostorije ugostiteljskog objekta i prodavaonicu u Đakovu i ukrao novac. Nastala je materijalna šteta od više stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija  podnosi posebno izvješće

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

five × two =