Kreću nove katastarske izmjere na području OBŽ

Kreću nove katastarske izmjere, a tim povodom potpisani su Ugovori za područje Osječko-baranjske županije za izmjeru na području četiri katastarske općine i četiri jedinice lokalne samouprave. To su k.o. Gornja Motičina na području Općine Donja Motičina, k.o. Mrzović na području Općine Semeljci, k.o. Forkuševci, na području Općine Viškovci i k.o. Ivanovci Đakovački na području Grada Đakova.

Temeljem zaključenih ugovora o obavljanju usluga katastarske izmjere na području navedenih katastarskih općina izmjerit će se ukupno 2.992 ha, a ukupna vrijednost ugovorenih radova je 5.673.710,00 kuna, a obveza Županije u sufinanciranju iznosi 1.702.113,00 kuna, odnosno 30% od ukupne vrijednosti i to kroz razdoblje od tri godine.

Ugovore je u ime Osječko-baranjske županije potpisala pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu Silva Wendling. Suradnja Osječko-baranjske županije i jedinica lokalne samouprave s području Županije s Državnom geodetskom upravom u provedbi katastarske izmjere je izvrsna i traje još od 2003. godine. U razdoblju od 2003. do 2018. godine na području Županije, izmjereno je odnosno ugovoreno radova izmjere za skoro 40.000 ha, za što je Županija do sada osigurala iznos od skoro 18.500.000,00 kuna.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

9 − four =