Krenite “kraljevskim stopama” u Đakovo

Krenite kraljevskim stopama u Đakovo program je koji se održava povodom Dana hrvatskog turizma, u subotu 5. listopada, u organizaciji Osječko-baranjske županije i u suradnji s lokalnom turističkom zajednicom. Radi se o studijskom putovanju u kojem će svi koji se prijave doživjeti grad Đakovo na kraljevski način.

U obilasku će moći posjetiti najljepšu katedralu od Venecije do Istanbula, degustirati misna vina u vinskom podrumu Đakovačko-osječke nadbiskupije te provozati se fijakerom na Državnoj ergeli Đakovo i na jednak način doživjeti lipicance. U najavljenom programu spomenuto je kako je Državnu ergelu Đakovo dva puta posjetila britanska kraljevska obitelj, prvi put 1972.godine kraljica Elizabeta te 2016. godine vojvotkinja od Cornwalla, Camilla.

Đakovački izlet nudi i vrijednu nagradu. Naime, jedan od sretnih putnika dobit će all inclusive aranžman za 2×2 osobe na jednom od najvećih festivala u Hrvatskoj – Đakovačkim vezovima 2020. Prijave su otvorene do petka, 4. 10., a broj mjesta je ograničen.

 

 

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

15 + fourteen =