LAG ,,STROSSMAYER”: Radionice za seoski turizam

LAG ,,STROSSMAYER” u suradnji sa Udrugom za ruralni turizam Hrvatske, organizira 2 radionice za seoski turizam. Radionica za postojeće pružatelje usluga u seoskom turizmu – “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske?” održati će se u ponedjeljak,11. listopada 2021. godine, u DVD-u Gašinci, s početkom u 17 sati.

Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju aplikacije koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH.

Radionica za poljoprivrednike zainteresirane za pokretanje seoskog turizma, odnosno pružanje ugostiteljskih i/ili turističkih usluga – “Što je seoski turizam i kako ga pokrenuti?” održat će se u utorak, 12. listopada 2021. godine, u ruralnoj kući OPG-a Dominik Konjarik u Majaru, s početkom u 17 sati.

Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije te informiranje novih potencijalnih pružatelja usluga seoskog turizma.

Pogoci: 3

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

19 − fourteen =

Vrijeme danas