Let 3 putuje u Liverpool

U subotu, 11. veljače 2023. u prekrasnoj Opatiji održan je izbor za pjesmu Eurovizije. Među 18 izvođača odabran je Let 3 s pjesmom Mama ŠČ!, čiji su fanovi već godinama priželjkivali njihov nastup na Dori.

,,Očito je da publika i žiri još uvijek imaju dušu, da nisu samo na plitkim emocijama nego na dubini, duboka, duboki osjećaji, rekao je Damir Martinović Mrle. Engleska kao kolijevka ironije, humora, produkcije, svega, mislim da s njima ne bi trebalo biti problema, mislim dapače da će podržati naše, da će konačno snimiti neke naše dijelove tijela. Vidjet ćemo, o tom potom, ali sigurno da ćemo tamo biti Let 3, nećemo biti nitko drugi nego Let 3, kazao je Zoran Prodanović Prlja.

,,Želimo poslati poruku onima koji misle da je planet njihova igračka i upravljaju svima kao marionetama, a u ovom trenutku je Putin istaknuti maneken tog stila pa je došlo na red da mu posvetimo pjesmu”, rekao je Mrle za N1.”

Prema glasovima žirija, pjesma Mama ŠČ! osvojila je 104 boda, po glasovima publike 174, dakle ukupno 279 bodova. Statuu Dore je uručila prošlogodišnja pobjednica Mia Dimšić. Unatoč tome što je Ukrajina pobijedila prošle godine, Eurosong 2023. održati će se krajem svibnja u Engleskoj, Liverpoolu krajem mjeseca svibnja.

Pogoci: 1

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

six + ten =

Vrijeme danas