“Liderstvo u globalnom kaosu” – knjiga namijenjena svima koji žele raditi na sebi

Knjiga Liderstvo u globalnom kaosu, autorice Ivane Radić, poduzetnice i predsjednice Međunarodne mreže poslovnih žena posvećena je svim liderima i lidericama te onima koji to tek trebaju postati.

Knjiga tematizira promjene, kako se i zašto događaju, generacije na tržištu rada  – kako im pristupiti, što ih motivira i inspirira. Liderske stilove vođenja i odgovara na pitanje koji stilovi su najbolji ako želite imati dobre, motivirane i lojalne zaposlenike.

U knjizi, koja je zamišljena kao priručnik koji će pomoći liderima i lidericama da otkriju svoj tip vođenja nalaze se i dvije radionice koje će zasigurno pomoći svakom lideru i liderici u razvoju vlastitog stila vođenja, ali i optimizaciji poslovnih procesa.

Promjene su konstantne, i dok su se nekada promjene događale jednom ili dva puta tijekom životnog ciklusa tvrtke, danas se one događaju svake dvije do tri godine. Razvoj tehnologije, globalizacija, pandemija, globalno zatopljenje, klimatske, društvene i ostale promjene okidači su promjena kojima se moramo prilagođavati.

Lideri i liderice suočeni su s brojnim izazovima i u osobnom i u poslovnom životu te im trebaju brzo i adekvatno odgovoriti.

U knjizi su opisani primjeri dobrih promjena i aktivnosti koje su poduzete kako bi kompanije krenule u nekim novim smjerovima i opstale na tržištu.

Knjigu Liderstvo u globalnom kaosu možete naručiti na email adresu: ivana@mrezazezena.com u pdf ili tiskanom izdanju od 10. 11. 2021. godine.

Pogoci: 10

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

16 − 1 =

Vrijeme danas